Gå til indhold
☀️ Dag til dag-levering |📍 Lokalt ejet webshop | 🌟 5-stjernet service
☀️ Dag til dag-levering |📍 Lokalt ejet webshop | 🌟 5-stjernet service

Pokémon Obsidian Flames: Ild i Pokémon-Universet til August!

Gør dig klar til et inferno af eventyr, når Pokémon TCG lancerer sin brændende nye udvidelse, Obsidian Flames, i midt-august 2023. Her hos PapAnd Legetøj, er vi ellevilde for at kunne give dig et indblik i denne mørke og fascinerende tilføjelse til Pokémon universet.

Forestil dig en verden, hvor glødende flammer lyser op i nattens mørke, og gnister antænder en ildstorm af magt. Charizard EX, en af de mest ikoniske Pokémons, gør sin majestætiske entré med utæmmede kræfter. Som en central figur i Obsidian Flames sættet, så er Charizard EX et must-have for enhver samler og træner.

Men Charizard er langt fra alene i dette sæt. Det funklende Terastal fænomen skaber bølger i universet sammen med andre EX Pokémons; såsom Tyranitar og Dragonite. Dette tilføjer et helt nyt lag af strategi og opdagelse til spillet. Deres tilstedeværelse lover episke kampe og vil utvivlsomt være esser i ærmet for enhver Pokémon-træner.

Men der kommer langt flere nyheder i Scarlet & Violet - Obsidian Flames udvidelsen, så følg tæt med på vores sociale medier! - Dette sæt er perfekt for dem, der ønsker at opleve en blanding af både rå kraft og dyb mystik med bl.a. Charizard EX. Samlere og spillere vil finde utallige måder at optimere deres decks og skabe utrolige oplevelser i kampe.

Vil du være en af de første til at dykke ned i Obsidian Flames? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på sociale medier for at få de seneste opdateringer. Eller besøg vores webshop allerede nu for at sikre dig de mest eftertragtede kort i denne udvidelse. Bestillingerne er åbnet op nu!

Grib chancen for at tæmme flammerne og mestre mørket med Obsidian Flames. Vi ses til august hos PapAnd Legetøj. 

Næste artikel Paldea Evolved: Nyt i Juni 2023!