Gå til indhold
☀️ Dag til dag-levering |📍 Lokalt ejet webshop | 🌟 5-stjernet service
☀️ Dag til dag-levering |📍 Lokalt ejet webshop | 🌟 5-stjernet service

Paldea Evolved: Nyt i Juni 2023!

Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en storslået oplevelse med Pokémon TCG’s nyeste udvidelse, Paldea Evolved, som lander i juni 2023! Her hos PapAnd Legetøj, kan vi næsten ikke vente med at præsentere dig for denne episke udvidelse og give dig en dybdegående rundtur i, hvad der gemmer sig i kortene.

Tag skridtet ind i en verden, hvor ældgamle kræfter vækkes til live, og legendariske fortællinger skriver sig ind i historien. Tre hovedpersoner, Meowscarada ex, Skeledirge ex, og Quaquaval ex, har gennemgået en forvandling og står nu klar til at fortrylle dig med deres hypnotiserende tryllekunst, melodier og koreografi.

Men der er endnu mere at udforske! Mød Forretress, Slowking, og Dedenne i deres Tera Pokémon ex-former, mens Chien-Pao ex, Ting-Lu ex og en række andre viser overvældende kræfter frem, der kræver både tapperhed og taktik at styre.

Og for Pikachu-entusiasterne er der fantastiske nyheder! Pikachu bliver en del af denne udvidelse som et særligt promo-kort, du kan finde i Paldea Evolved Elite Trainer Box, som vil være til rådighed i vores webshop.

I Pokémon TCG: Scarlet & Violet - Paldea Evolved, får du lejlighed til at udforske et kosmos af fortryllende Pokémon, som vil udfordre dine talenter og motivere dig til at udarbejde snedige planer for at temme deres formidabel styrker.

Det er tid til at tage samlemanien, bytteeventyret og kamphandskerne på med denne utrolige udvidelse! Meld dig til vores nyhedsbrev og hold øje med os på sociale medier for at være på forkant med det nyeste inden for Paldea Evolved og det vidtstrakte Pokémon-landskab.

Dette er din billet til at skrive dig ind i et kapitel af spænding og opdage den magiske verden af Paldea Evolved. Sørg for at lægge vejen forbi vores webshop i juni 2023 for at lægge hænderne på de friskeste kort og udvidelser. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Forrige artikel Pokémon Obsidian Flames: Ild i Pokémon-Universet til August!