Generelle spørgsmål

Vi pakker ordrer hurtigere end julemandens pakke-nisser, så din ordre når frem til dagen efter. – Vi garanterer altid højest 1-2 dages levering på vores lagerførte varer!

Du kan kontakte os på email via: Support@PapAnd.dk – eller ringe til os på 52776523

Du har naturligvis altid ret til 14 dages returret. – Vi stiller ingen irriterende spørgsmål!

Det er ganske simpelt! Du udfylder blot din information her: 

En vare markeret med forudbestilling betyder, vi har bestilt varen ved leverandøren, men vi afventer, at den når frem til vores lager. – Leveringstiden kan variere, så tjek altid produktsiden for den estimerede dato på det konkrete produkt. 

Andre spørgsmål

Vi sender din bestilling afsted samme dag den bliver lagt, hvis vi har den inden kl. 14:00 mandag til fredag. Oftest kan du forvente levering allerede dagen efter.
– Dette er ikke gældende ved varer markeret som værende forudbestilling. 

Vi har et bredt leverandørnetværk og kan finde frem til det meste! – Send os en mail på Support@PapAnd.dk så undersøger vi det.

Hvis varen ikke kan bestilles, så er den som udgangspunkt udsolgt eller reserveret. – Det kan være muligt, at vi har én ekstra på vores lager, så ræk endelig ud til os på Support@PapAnd.dk

Hvis din pakke eller vare(r) er beskadiget eller lignende, så fremsend os hurtigst muligt en mail på Support@PapAnd.dk – så vi kan finde en løsning på problemet!

Vi trækker først betalingen for din ordre ved afsendelse.
– Dette er også gældende ved forudbestillinger.